PROEFSESSIE

Tijdens jouw proefsessie (6-8 weken voor de bruiloft) in de professionele studio van Make-up Matters in Amersfoort, spreken we onder het genot van een kopje thee en chocolade gezellig samen door wat jouw wensen zijn voor jullie grote dag.
Hoe ziet je trouwjurk eruit? Wat voor kleur is het bruidsboeket? Wat voor sieraden ga je dragen? Hebben jullie een bepaald thema? Deze informatie neem ik mee om samen met jou een mooie bruidslook te creëren die van top tot teen klopt. Als we alles rustig hebben doorgesproken mag jij plaats gaan nemen in de stoel. Een proefsessie voor jouw bruidsmake-up én bruidskapsel duurt ongeveer 3 uur. 

DE DAG

De dag van jullie bruiloft is aangebroken! Ik kom naar jou toe om jou toe om de afgesproken bruidslook bij jou te creëren. Jij mag je aan het begin van deze spannende dag helemaal laten verwennen en jezelf laten omtoveren tot een echte bruid. Het verzorgen van de bruidsmake-up duurt ongeveer 1 uur, en een complete bruidslook duurt tussen de 2,5 en de 3,5 uur.

Vraag voor nog meer informatie en prijzen de gratis Bridal Brochure aan. Enthousiast? Send me a message! 

contact me

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Wat een prachtig avontuur gaan jullie samen aan. Op deze dag verdien jij het om een echte ‘pretty bride’ te zijn. Ik vind het dan ook een voorrecht om, in samenwerking met Make-up Matters, jouw Bridal Look te mogen verzorgen. Wil je een mooie, natuurlijke look of juist een sexy smokey eye?
Alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat jij straalt.

MAKE-UP

Ik werk met professionele make-up van hoge kwaliteit. Om de make-up extra goed te laten zitten maak ik gebruik van een primer en een fixingspray. Naast de reguliere make-up kan je ook voor AIRBRUSH make-up kiezen. Een moderne ontwikkeling in de wereld van bruidsmake-up. Meer informatie over airbrush make-up? Vraag de gratis Bridal Brochure aan!

TOUCH UP

Wil je jouw make-up ’s avonds opgefrist hebben of juist wat heftiger laten aanzetten voor het feest? Of wil je jouw opgestoken kapsel transformeren tot losse krullen? Dit kan met de touch up. Maximaal 1 uur.

GASTEN EN FAMILIE

Als de planning het toelaat is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om ook
make-up/kapsels te verzorgen voor je gasten. 

PRETTY

bride

pretty lovely

info@pretty-lovely.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN

privacy verklaring

www.pretty-lovely.nl
arianne vroege