MOOIE HERINNERING

Na de bellypaint maak ik een aantal mooie foto’s van de buikschildering. De foto’s van jouw bellypaint kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het geboortekaartje of opgehangen worden in de babykamer. Hoe leuk is het als er elementen van de babykamer terugkomen in de bellypaint!


WERKWIJZE

Ik kom graag naar jou toe om de bellypaint te zetten. Het beste moment om dit te doen is tussen de 30 en 36 weken van de zwangerschap. De schmink die gebruikt wordt is op waterbasis en is uiteraard veilig voor jou en de baby. Qua ontwerp is bijna alles mogelijk. Van prachtige bloemen tot vrolijke dieren en figuren. Jij mag zelf met ideeën komen of plaatjes/foto’s laten zien van iets wat jou mooi lijkt. Leuk feitje: de baby wordt vaak erg nieuwsgierig van de penselen die over de buik bewegen en wordt dan extra actief. Het is dus ook een bijzondere ervaring voor de bellypainter om deze trappelende voetjes dan te mogen voelen.

Lijkt jou dit leuk?
Ga dan naar contact om vrijblijvend meer informatie aan te vragen
of een afspraak te maken.

contact me

‘9 months to fall in love for a lifetime’

GEFELICITEERD!

Wat bijzonder.. jullie wondertje die 9 maanden in jouw buik mag groeien! Een bellypaint/buikschildering is een unieke manier om stil te staan bij deze bijzondere gebeurtenis en te genieten van je baby bump nu het nog kan.

CADEAU

Ken jij iemand die zwanger is? Dan is dit natuurlijk een geweldig cadeau voor de aanstaande moeder. Ook is een bellypaint een leuk idee om te doen tijdens een babyshower.

PRETTY

pregnant

pretty lovely

info@pretty-lovely.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN

privacy verklaring

www.pretty-lovely.nl
arianne vroege